Waar zijn essentiële Omega 6 en 3 vetzuren goed voor?

Essentiële Omega 6 en 3 vetzuren worden niet door het lichaam zalf aangemaakt maar uw hond heeft ze wel nodig. Maar waarom?

Het is algemeen geweten dat vetzuren noodzakelijk zijn voor de mens. Dit is echter ook het geval voor honden. Het feit dat deze essentiële vetzuren niet door het menselijk lichaam zelf kunnen worden aangemaakt, is eveneens alom bekend. Ook dit principe geldt voor honden.

Het is dus belangrijk dat deze vetzuren –hoofdzakelijk omega 3 en 6- dienen opgenomen te worden in hun voeding. Wij vertellen je wat deze vetten precies zijn, waarom je hond ze niet kan missen en waar je ze terug kan vinden.


Essentiële vetzuren (Omega 3, Omega 6)

Omega 3 vetzuren zijn van essentieel belang voor hart –en vaatfuncties en voor de vorming van celmembranen. Bovendien zorgen ze voor een gezonde, glanzende vacht van je hond. Wanneer je hond een beetje droevig is en wanneer zijn vacht niet glanst, kan dit wijzen op een tekort aan omega 3 vetzuren. Een droge, jeukende huid kan eveneens duiden op hetzelfde gebrek aan vetzuren. Het is dus belangrijk dat je je hond in zijn voeding voorziet van omega 3.

Omegamix hond is een mix van speciaal geselecteerde plantaardige oliën, namelijk koolzaadolie, teunisbloemolie en maïsolie.
Omegamix hond  bevat een hoog aandeel aan essentiële Omega 6 en 3 vetzuren voor de dagelijkse behoefte.
Omegamix hond  zorgt voor een gezonde huid, prachtige glanzende vacht, optimale darmwerking en goede voedselverbranding.
Omegamix hond is veilig te gebruiken bij honden of katten met een visallergie. Voor alle huisdieren en multifunctioneel inzetbaar met zichtbaar resultaat.
 
Wanneer omegamix hond verstrekken?
• Bij verharen
• Bij herstel na ziekte of operatie
• Om de vacht prachtig te laten glanzen
• Voor ondersteuning en herstel van de (droge) huid
• Voor ondersteuning van hart en bloedvaten
• Voor een optimale darmwerking
• Voor de algehele lichamelijke gezondheid
 
De direct werkende boost van essentiële Omega 6 en 3 vetzuren, multifunctioneel inzetbaar met snel en zichtbaar resultaat. 

Dit bericht is gepost in Honden. Bookmark de link.